40 000 nöjda glassälskare

Det som verkligen har hjälpt oss utveckla vår verksamhet är möjligheten att ha unika erbjudanden i appen. Ingen annan funktion har varit i närheten av lika viktig. ''

Malmö-baserade Yogiboost är Sveriges mest välsorterade yogurtbar och det självklara alternativet för glassälskare som vill vara lite nyttigare. Här finns milkshakes, smoothies och toppings för alla smaker. Och ännu lite mer oemotståndliga gör man sig med hjälp av sin app.
Yogiboost-appen erbjuder ett mer lättillgängligt alternativ till företagets hemsida. Men det är inte däri dess styrka ligger, menar commercial manager David Engler.
– Det som verkligen har hjälpt oss utveckla vår verksamhet är möjligheten att ha unika erbjudanden i appen. Ingen annan funktion har varit i närheten av lika viktig.
Hela två tredjedelar av användarnas tid spenderas på någon av de två typerna av erbjudanden som finns i appen. Med hjälp av tidsbegränsade rabattkuponger kan Yogiboost påverka och jämna ut tillflödet av kunder, samtidigt som loyalty card-funktionen ger appanvändarna en permanent rabatt på hela sortimentet, vilket skapar lojalitet och incitament att komma tillbaka till butiken.
Bland appens andra funktioner återfinns bland annat en meny med Yogiboosts nuvarande sortiment, nyheter, formulär för feedback och jobbansökningar samt ett digitalt presentkort som är mycket uppskattat. På det stora hela är David väldigt nöjd med lösningen.
– Vill du ha en bra app med schyssta lösningar till en rimlig kostnad är Appspotr Studios ett klockrent alternativ.
Och kunderna verkar precis lika nöjda med appen. Sedan lanseringen 2013 har den letat sig ner i fickan på nästan 40 000 skåningar och skaffat sig ett snittbetyg på imponerande 4,7 i App Store. Som David väljer många av recensenterna att lyfta fram de fina erbjudandena. Så här tycker en kund:
– Massor av bra erbjudanden! Bra att man kan få reda på nya smaker via appen.
yogiboost